Brukar du se dina pormaskar i spegeln? Då är du inte ensam. Pormaskar är ett vanligt hudproblem bland kvinnor och majoriteten av oss har dem, men även fast de är så vanliga så är det förvånansvärt svårt att bli av med dem. Och bra rengöringsmetoder har varit svåra att hitta - tills nu.

Hemligheten bakom en hälsosam, ren hy består av tre saker:
1. Rätt behandling av din hy.
2. Rengöringsmetod och vanor.
3. En hälsosam livsstil.

Du har säkert hört hur din diet och livsstil påverkar din hy. Det är helt korrekt att din hy reagerar på dina vanor, men en bra livstil är inte allt, din hy behöver rätt behandling och produkter för att hålla sig ren.

En riktigt bra rengöringsprodukt har saknas på marknaden, däremot så lovar många produkter ren hy och en effektiv behandling mot pormaskar, men få produkter lever upp till förväntningarna.

Länk: Beställ den djuprengörande ansiktsmasken som tusentals Svenska kvinnor rekommenderar genom att klicka här!

Djuphavsleran som absorberar döda hudceller och pormaskar från din hy

MayBeauty är ett skönhetsvarumärke som har specialiserat sin på kroppsvård som fungerar. Deras Incredible Face Mask har på kort tid förnyat Svenska kvinnors hudrengöringsrutiner, så det är inte konstigt att den här Djuphavslermasken har blivit en trogen produkt i badrumshyllan hos många kvinnor.

Så här säger Anna 29 år: 

“Jag märkte hur min hy blev blev klarare och renare efter bara ett par behandlingar”

Medans masken verkar i 30-45 minuter, hjälper den dig att dra bort döda hudceller och pormaskar, men även överflödig talg och förebygger acne. Styrkan bakom masken är kombinationen av rengörande mineraler och en effektiv peel-off effekt. Masken jobbar genom att absorbera smuts och metaboliskt smuts från porerna. Många som använder produkten upplever att hyn blir skinande ren och mjuk, med ett lyster.

Förutom Djuphavsleran så innehåller Masken även ett antal andra hy-vårdande ingredienser, nämligen: Glycerin som återfuktar din hy, Lakritsrot som motverkar hudirritation och grönt te som är en effektiv antioxidant.

Länk: Vill du snabbt bli av med din pormaskar och orenheter från din hy? Beställ den här populära masken - klicka här för att gå till produkten!

Det bästa med masken (förutom de naturliga ingredienserna och att den är super enkel att använda) är att du ser ett tydligt resultat när du tar bort masken från ansiktet. De döda hudcellerna och pormaskarna fastnar på insidan av masken och det är pga att detta som många fortsätter att använda produkten veckovis. Som en liten förvarning så är det väldigt beroendeframkallande att se smutsen på insidan och hur hyn är både renare och lenare i spegeln direkt efter behandligen.

Hur du använder The Incredible Face Mask:

1. Tryck ut masken ur förpackningen på en ren yta.
2. Applicera masken med den tillhörande nylon-borsten. Undvik hårlinjen och ögonbrynen då de fastnar i masken medans den torkar.
3. Låt masken torka i 30-45 minuter.
4. Ta bort masken genom att försiktigt dra bort den from ena sidan av ansikten till det andra. Medans du tar bort masken så kan det göra lite ont, detta pga av att masken sitter väldigt tät intill din hy.
5. Nu till det absolut roligaste (insidan av masken), du ser nu hur pormaskar, orenheter och hår sitter kvar på insidan, och både ser och känner hur din hy är renare, lenare och friskare.

Länk: Köp masken genom att klicka här!

Pengarna tillbaka garanti: Vi tror så mycket på våra produkter att vi ger dig som kund en resultat garanti. Självklart varierar resultat från person till person, men om du inte är nöjd så får du pengarna tillbaks genom att kontakta vår kundsupport. Ingen av MayBeauty’s produkter är testade på djur.