I nästan var kvinnas handväska finns mascara, eftersom vackra ögonfransar lyfter fram ögonen och rent allmänt bättrar ansiktets skönhet. Av samma anledning har ögonfransförlängningar blivit allt vanligare, liksom serum som sträcker ut fransarna på blott några veckor.

Utvecklingen går alltmer mot naturlig skönhet där vi i istället för att lägga på tjocka lager av smink hellre framhäver en frisk och sund hy. Vi söker mer av sminkets vårdande egenskaper och strävar helt enkelt efter att se mer naturligt vackra ut än försöka kamouflera oss bakom sminket.

Mascaran har vi kvar, på gott och ont – den gör fortfarande våra ögonfransar långa och buskiga. Men många kvinnor hade nog gärna sluppit den och letar efter bättre alternativ.  Och medan ögonfransförlängningar nu har funnits en tid så har man ändå inte lyckats matcha mascarans goda förmågor, fram till nyligen.

Ett effektivt ögonfrans-serum som kommer att ge resultat inom blott några veckor, Beställ här!

Maylash är ett revolutionerande ögonfrans-serum som nyligen lanserats av MayBeauty –  ett skönhet- och kroppsvårdsvarumärke.

Maylash har gott om proteiner samt en peptid vid namn myrisoyl pentapeptid-17, som tas upp av cellerna och bidrar till ögonfransarnas naturliga tillväxt. Samtidigt är serumet utan hormoner, skadliga kemikalier och animaliska ämnen vilket gör att det lämpligt även för de flesta och då inte minst för veganer.

Precis som övrigt hår behöver våra ögonfransar proteiner och näringsämnen för att kunna växa sig långa och tjocka. Men de växer inte konstant utan i cykler om cirka tolv veckor. Dessa cykler består av tre faser:

  1. Anagenfas,då fransar växer
  2. Catagenfasen, då fransarna börjar separera från hårfollikeln
  3. Telogenfasen, då fransarna har en vilopaus

Applicera serumet två gånger om dagen – med regelbunden och daglig användning bör resultatet visa sig inom två till fyra veckor.

Maylash serum är för oss med naturligt korta eller svaga ögonfransar – inte alla av oss har ju de där generna som ger oss vackra fylliga och täta ögonfransar. Det är också för oss som helt enkelt vill bli av med såväl mascaran som ögonfransförlängningarna. Eller som siktar på maximal effekt, för serumet kan också användas tillsammans med ögonfransförlängningar, för att stärka ögonfransarna.

Längre ögonfransar på bara några veckor? Beställ här och låt resultatet överraska dig!

MayBeautys helt-nöjd-garanti:  Vi tror så starkt på våra produkter att vi ger en 100 % nöjd-kund-garanti. Kom också ihåg att resultaten kan variera person till person och skulle du mot förmodan inte bli nöjd så ber vi dig kontakta vår kundtjänst. MayBeautys produkter testas inte på djur.