Både skönhetsredaktörer och proffs inom kosmetikaindustrin har egna topp-produkter som de avslöjar för offentligheten då och då. Det är en bra idé att lyssna på de här produktrecensionerna då dessa skönhetsexperter ständigt går igenom hundratals produkter och vet exakt vad de pratar om!

På sista tiden har den mest uppmärksammade produkten inom skönhetsindustrin varit olika sheet masker. En del använder dem dagligen eftersom det är ett enkelt och effektivt sätt att släta ut rynkor, återfukta huden på djupet eller ge hudtonen lite extra lyster. Det bästa med maskerna är att de inte bara är lätta att använda utan du kan också prova många olika typer av masker utan att behöva spendera massa pengar på dyra burkar och tuber som det senare visar sig inte passar din hudtyp.

Sheet masker är vanligtvis mycket prisvärda, vilket betyder att du inte behöver spendera mycket pengar för att hitta den produkt som passar din hud bäst. Det bästa sättet att hitta rätt produkt är att prova sig fram.

En effektiv och lättanvänd ansiktsmask som återfuktar och slätar ut huden – se erbjudanden och beställ här!

De mest uppmärksammade sheet maskerna på marknaden just nu är de som är tillverkade med biocellulosa. Biocellulosa är en naturlig fiber som är 1000 gånger tunnare än ett mänskligt hårstrå. Men varför är den så användbar i en ansiktsmask? Eftersom biocellulosa är så tunt så sugs det upp mycket lättare av huden än andra ingredienser. Till skillnad från många masker på marknaden, ligger biocellulosamasken närmre hyn så att de aktiva komponenterna absorberas mer effektivt av din hy. Därför ser du bättre resultat med biocellulosamasken.


MayBeautys Bio Cellulose Ansiktsmask innehåller hyaluronsyra som återfuktar din uttorkade hud på djupet. Hyaluronsyra är känt för sin återfuktande effekt, eftersom den binder vatten i huden för att hjälpa till att bevara fukt. Den slätar också ut mindre rynkor. Din hud kommer inte bara att kännas fastare och mer återfuktad, hyaluronsyran gör också din hud supermjuk. Utöver återfuktningskicken så är denna mask också biologisk nedbrytbar vilket gör den väldigt miljövänlig.

Bio Cellulose Ansiktsmask kombinerar de två bästa sakerna för din hud; supertunn och effektiv biocellulosamask och återfuktande hyaluronsyra. Denna ansiktsmask har också en lugnande och rogivande effekt på din hud.

 

Hur du använder Bio Cellulose Ansiktsmask:

  1. Tvätta av och torka ansiktet.
  2. Biocellulosamasken ligger mellan två skyddande lager. Avlägsna båda lagren runt masken och placera den över ansiktet. Anpassa masken så att den ligger jämnt mot din hud.
  3. Låt masken sitta i cirka 20–30 minuter.
  4. Avlägsna masken. Om du har torr eller normal hud så torka inte av huden efter att du använt masken, låt eventuella rester absorberas av din hud. Om din hud är fet eller blandad så kan du torka av överskottet från din hud med en bomullstuss.

En effektiv och lättanvänd ansiktsmask som återfuktar och slätar ut huden – se erbjudanden och beställ här!

Pengarna tillbaka garanti: Vi tror så starkt på våra produkter att vi ger dig en 100% nöjdhetsgaranti! Observera att resultatet kan variera beroende på olika personer, men om du är missnöjd med din produkt så kontakta MayBeautys kundtjänst. MayBeautys produkter testas inte på djur.